Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sommerkirke

Den første uge i skolernes sommerferie holder vi sommerkirke for børn fra 1. - 7. klasse fra alle Holbæk Kommunes skoler. Temaet skifter for hvert år, men der er altid sang og musik, kreative aktiviteter og historiefortælling. Vi har i flere år skrevet en musical, et år holdt vi middelalderuge, og andre år har været krea-uger baseret på et tema.

Følg med her på siden og se, hvad vi finder på næste gang. Tilbudet præsenteres i skolernes sommerferiekatalog, som uddeles på skolerne i løbet af maj måned. Her kan du også kan finde info om tilmelding og praktiske oplysninger.

Sommerkirken holdes i samarbejde med Kirkerne i Vipperød, Skt. Nikolai Kirke, Tveje Merløse kirke og Nr. Jernløse / Kvanløse kirker og det går på skift, hvem der lægger lokaler til.

Vi afslutter hvert år med en forestilling for forældre og hvem der ellers har lyst til at se hvad vi har brugt ugen på.

SOMMERKIRKE 2023:

Sommerkirke i Vipperød Sognegård – ”Himmelstigen”

- Mandag d. 26. juni – torsdag d. 29. juni

 

En stige op til Himlen? Sikke en mærkelig historie, som vi sammen skal lave til en flot og festlig forestilling for familie og venner! Årets sommerkirke er en musical skrevet til lejligheden, og vi glæder os til at sætte den op sammen med en masse seje børn.

 

Vil du være en del af fællesskabet? Og lære nye folk at kende og få nye venner? Og være med til alt det, som sådan en forestilling kræver? Vi skal synge, spille teater, lave krea, kostumer, scenografi og alt muligt andet – men først og fremmest skal vi have det så godt og sjovt! Og til sidst opfører vi stykket for forældre, søskende m.m. torsdag d. 29. juni kl. 16.30.

Lyder det som noget for dig? Og går du i 1.-7. klasse efter sommerferien? Så meld dig til vores musical ”Himmelstigen”! Det hele foregår i Vipperød Sognegård, hvor vi mødes hver dag kl. 9.00-15.00 og torsdag helt til kl. 17.00.

 

Det er gratis at deltage, du skal bare huske madpakken og drikkelse hver dag.

Der er kun plads til 40 børn, så skynd dig at tilmelde dig via dette link: https://forms.churchdesk.com/f/Iai6wFY5sM

 

Vel mødt – med eller uden højdeskræk!