Sommerkirke

Den første uge i skolernes sommerferie holder vi sommerkirke for børn fra 1. - 7. klasse fra alle Holbæk Kommunes skoler. Temaet skifter for hvert år, men der er altid sang og musik, kreative aktiviteter og historiefortælling. Vi har i flere år skrevet en musical, et år holdt vi middelalderuge, og andre år har været krea-uger baseret på et tema.

Følg med her på siden og se, hvad vi finder på næste gang. Tilbudet præsenteres i skolernes sommerferiekatalog, som uddeles på skolerne i løbet af maj måned. Her kan du også kan finde info om tilmelding og praktiske oplysninger.

Sommerkirken holdes i samarbejde med Kirkerne i Vipperød, Skt. Nikolai Kirke, Tveje Merløse kirke og Nr. Jernløse / Kvanløse kirker og det går på skift, hvem der lægger lokaler til.

Vi afslutter hvert år med en forestilling for forældre og hvem der ellers har lyst til at se hvad vi har brugt ugen på.

Forestillingen i 2022 - "Skibet - de fortabte sørøvere"

I år 2022 laver vi igen en musical. Denne gang  sørøverforestillingen "Skibet - de fortabte sørøvere". Vi øver os fra mandag den 27. juni til torsdag den 30. juni - hver dag kl. 9-15. Torsdag den 30. juni kl. 16 opfører vi forestillingen i Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4300 Holbæk.

Tak til alle som deltog - det var skønt at se de mange børn synge, danse og spille skuespil.

Nu vil vi holde sommerferie og i efteråret begynder vi at planlægge sommerkirke 2023. Hvor vi igen samles og laver en krativ forestilling. Hvis du vil være med, kan du kontakte kirke- og kulturmedarbejderen fra en af sommerkirkekirkerne.

Vi ses i 2023 :-)