Kirkedetektiver - minikonfirmandforløb

Kom og bliv kirkedetektiv i Tveje Merløse Kirke tre torsdage efter påske!

Som kirkedetektiv skal vi på missioner og løse mysterier om kirken. Vi skal på skattejagt, lege sjove lege, være kreative, synge sange og spise lækre boller.

Samtidigt får vi forhåbentligt svar på nogle af de spørgsmål man kan gå rundt og have om kirken, Helligånden, døden, Gud og alt det mystiske, der står i Bibelen.

Man kan blive kirkedetektiv, hvis man går i 3. klasse på en af sognets skoler. Klasserne modtager invitationer på skolerne inden påske.

Hvis du har lyst til at blive kirkedetektiv, kan du tilmelde dig her: Kirkedetektiver forår 2022 - tilmelding

Praktisk info:

Datoerne er: 28. april i Tveje Merløse Kirke, 5. maj i Kirkeladen, 19. maj i Tveje Merløse Kirke.
Alle dage fra kl. 14.00-17.00. Børnene får eftermiddagsmad, når de ankommer. Børnene hentes i bus på skolerne (husk at oplyse skole og SFO om, at de bliver hentet). Børnene skal hentes af forældrene i kirken eller Kirkeladen kl. 17.00.
Vi skal både være ude og inde, så det er vigtigt at have praktisk tøj på.
Det er gratis at være med.

Minikonfirmand  Minikonfirmand  Minikonfirmand