Minikonfirmand

Vi har inviteret til et særligt jubilæum - 10 års dåbsjubilæum. 155 børn, som blev døbt i 2010 og 2011, modtager med posten en invitation til at deltage i en festlig jubilæumsdag fredag den 22. oktober kl. 0830-1430 i Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4300 Holbæk

Vi skal på skattejagt og finde ledetråde. Vi kommer forbi klokketårnet, kirkegården og vi skal også ind i kirken. Måske finder vi skatten? Du må gerne invitere din bedste ven eller veninde med. Man behøver ikke at være døbt for at deltage.

Tilmeld dig til en spændende dag inden den 15. oktober. Det er gratis at deltage. Link til tilmeldingsformularen Minikonfirmation - tilmelding

Vi glæder os til at møde dig

kirketjenerne Anette og Anja

og sognepræst Mette

fra Tveje Merløse Kirke

Bliv minikonfirmand i Tveje Merløse

Til minikonfirmand laver man en masse sjove ting både for drenge og piger, og alle sanser kommer i brug: Ørerne bliver brugt til at lytte til gode historier, munden til at synge sjove sange og smage dejlig mad, hænderne til at klippe-klistre, benene til at løbe rundt til sjove lege og konkurrencer, næsen til at dufte til blomsterne på kirkegården og støvet på de gamle ting i kirken og øjnene til at se os og hinanden med! Vi glæder os til at møde en masse søde nye børn til minikonfirmand.

Minikonfirmand er for børn i 3. eller 4. klasse. De vil blive kontaktet af os, når vi opretter nye minikonfirmandhold.

Minikonfirmand  Minikonfirmand  Minikonfirmand