Konfirmationer

KonfirmationerKonfirmationer

Indskrivning til konfirmation i 2022

Det er muligt at indskrive sig digitalt til konfirmation i 2022 ved Tveje Merløse Kirke fra den 6. marts 2021.

Kirkekontoret vil i løbet af foråret sende breve ud til kommende konfirmander, som bor i Tveje Merløse sogn. I samme forbindelse er det snart muligt at lade sig indskrive digitalt til konfirmation i 2022.

Hvis man ikke bor i Tveje Merløse sogn, men alligevel ønsker konfirmation der, så vil vi tage hensyn til det i så stort omfang, som vi overhovedet kan.

Man behøver ikke være døbt for at begynde til konfirmationsforberedelse, vi arrangerer dåb inden konfirmationen.

Vi vil gerne have konfirmandernes mobiltelefonnummer. Det vil gøre det muligt for os at sende kollektive sms'er til alle konfirmander på en gang, hvis der er et spændende arrangement, eller hvis vi på anden måde får brug for at give en besked. Telefonnumrene bliver slettet straks efter konfirmationen.

Indskriv dig til konfirmation i 2022(fra d.06/03-2021) ved at klikke på nedenstående link og udfylde formularen: konfirmandtilmelding 2022

Tider konfirmation

Konfirmationer 2022