Bliv frivillig i kirken

Tveje Merløse kirke har et bredt udvalg af aktiviteter for både børn og voksne i alle aldre. Blandt andet vores månedlige familiegudstjeneste, babysalmesang, foredrag, koncerter og meget andet. Vi har derfor brug for mange hænder til at hjælpe med alt det praktiske for at få det hele til at hænge sammen.

Går du med en lille hjælper i maven? Har du lyst til at hjælpe os? Der er mange typer af opgaver for eksempel at købe ind, lave kaffe, bage kage, vaske op eller andet. Vi vil være meget glade for et par ekstra hænder. Derudover mangler vi kreative hjælpere til nogle af vores børneaktiviteter, blandt andet til at sy kostumer og hjælpe til med kreative aktiviteter.
Du kan kontakte en af præsterne: Steen, Kim eller Mette eller kirke- og kulturmedarbejderen og høre mere, hvis det skulle have din interesse.

Hvert år, den første fredag i marts, holder kirken en fest for de frivillige som tak for det store arbejde de gør for os. Ved festen er det de ansatte og menighedsrådet, der får lov at varte de frivillige op - både med god mad og drikkevarer, samt underholdning.