Menighedstur den 17.-20. maj 2021

Indbydelse til tur til Bornholm den 17. – 20. maj 2021

Jeg er blevet opfordret til at lave endnu en bustur og gerne til Bornholm og jeg har fået god hjælp af Team-Bornholm til at booke et hotel.

Vi skal bo på hotel GRIFFIN i Rønne. Det eneste der var ledigt. Alle værelser har havudsigt. Jeg sørger for at vi får set en masse når vi nu er derover, men lover at det ikke bliver for stresset. Herunder noget af det vi skal se. Håber at der er rigtig mange der har lyst til at tage med til Bornholm på dette tidspunkt. Jeg er blevet lovet at priserne holder.

Hvis der er restriktioner på det tidspunkt vil de blive overholdt.

Vi køre fra Borgerservice, Jernbanevej 6, Holbæk, MANDAG , DEN 17. MAJ 2021  KL. 5.45. det er tidligt men vi skal nå en færge i Ystad kl. 8.30.  I vil få lidt servering både i bus og på færge. – Vi skal se Hjorts Keramik fabrik. Derefter Hasle Røgeri hvor vi spiser frokost. ¨      Et kunsthåndværker museum,  inden vi vender tilbage til Rønne for at  blive indkvarteret. Hver aften er der en 2 retters menu incl. Kaffe på hotellet.

Tirsdag den 18. maj  køre vi  til Svaneke. Vi skal se et glaspusteri og Svaneke Bryghus. Her får vi en ølsmagning. Herefter Gudhjem/Rø hvor vi spiser frokost og ser Oluf Høst museet med rundvisning m.v.

Onsdag den 19. maj skal vi besøge en vingård  i nærheden af Åkirkeby. Vi får en rundvisning, vinsmagning og her spiser vi også frokost.  Om eftermiddagen Martin Andersen Nexøs museum, Dueodde m.v. Kaffe et sted.

Torsdag den 20. maj  Bornholms kunstmuseum ved Gudhjem. Med guide. Frokost måske i Allinge, Vi besøger en rundkirke på vejen tilbage til Rønne færgehavn hvor vi skal med færgen kl. 16.30. Der vil blive serveret et måltid på færgen.

Der vil være fuld forplejning, alle entreer og guider på hele turen. Det eneste der ikke er med er drikkelse.

Vi skal helst være 40 personer for at det hele kan hænge sammen. PRIS:                             Kr. 4.800,00 pr. person i dobb.værelse – tillæg for enkelt værelse kr. 1.200,00

Bindende tilmelding inden den 10. marts 2021 (af hensyn t/reservation af hotel) på tlf. 51728651 eller mail: jette.graves@privat.dk og betaling inden den 15. marts 2021 på konto i Nordea reg. Nr. 1726 konto nr. 0714 103 695, da der skal betales forud på hotellet.

HUSK rejseforsikring og VIGTIGT HUSK pas. Vi skal i gennem Sverige.

Ret til ændringer forbeholdes.

Jette Graves tlf 51728651