Menighedskor - kor for sangglade voksne

Kan du lide at synge i kor? Er du fra Holbæk området? Og har du lyst til at synge sammen med andre?

Menighedskoret starter forårssæsonen tirsdag d. 2. februar 2021

Da vi ikke kan mødes i Kirkeladen som vi plejer, vil undervisningen foregå online indtil videre. Hver tirsdag kl 16.30 sætter jeg mig ved flyglet i Kirkeladen, og sørger for at vi kan synge sammen hver for sig. Alle medlemmer i Menighedskoret får en mail tilsendt med noder så man kan sidde derhjemme og følge med. Du kan også “bare” lukke op for skærmen og synge med på det du kan høre.... er du interesseret i at få tilsendt noder så skriv til mig og meld dig ind i Menighedskoret. Det er ganske gratis at være med, det kræver blot at du har lyst til at synge!

Tryk på linket herunder hver tirsdag kl 16.30 -17.15 og nyd en hyggelig sangtime:

(4) Menighedskor online (facebook.com)

Info om menighedskoret:

Menighedskoret er for sangglade voksne fra Holbæk og omegn som kan lide at synge sammen med andre. Du behøver ikke at være øvet korsanger for at komme, det vigtigste er lysten til samværet med os andre og musikken. Vi er 20-25 voksne, der mødes hver tirsdag i Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4300 Holbæk fra kl. 16.30-18.00. Hold dig orienteret på kirkens hjemmeside eller ring til undertegnede og hør nærmere.

Vi synger til søndagsgudstjenester i Tveje Merløse Kirke i Holbæk eller andet 2-3 gange om året.

Det er gratis at deltage i koret. Henvendelse til dirigent Hanne Nebeling på tlf. 22907202 eller på mail hannenebeling@gmail.com.

Menighedskor - kor for sangglade voksne