KirkeMOVES

Kan du lide at danse? Kan du lide popmusik? Er du vild med MGP? Går du i 1. - 5. klasse?

Så kom og vær med på vores dansehold! Vi øver i Kirkeladen hver mandag. 1. og 2. klasse kl. 16-17 og 3., 4. og 5. klasse kl. 17-18. Det er gratis at være med. Første gang efter sommerferien er den 6. september.

Vi skal medvirke ved nogle arrangementer i kirken, hvor vi skal vise, det vi har lært, og derudover skal vi bare bevæge os og have det rigtig sjovt!

Instruktørerne er Emilie Ljungberg-Jensen (15 år) og Isabella Dalsgaard (16 år), som gennem en årrække selv har gået til dans og danset både MGP-dans og HipHop. Der vil også være en voksen til stede hver gang.

Hvis du har lyst til at være med på holdet, kan du tilmelde dig her: KirkeMOVES

KirkeMOVESKirkeMOVESKirkeMOVES