Dato Tirsdag d. 16. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Vibeke Lindhardt
Dronningens kirketekstiler - foredrag ved Vibeke Lindhardt

Vibeke Lindhardt taler om "Dronningens kirketekstiler"

Tirsdag den 16. november 2021 i Kirkeladen

Vibeke Lindhardt er uddannet væver og tekstilkunstner fra Ann-Mari Kornerups værksted og Skals Håndarbejdsskoles Seminarium, samt cand.pæd. fra DPU, Århus Universitet.

Vibeke Lindhardt har tegnet og udført kirketekstiler til en lang række kirker, bl.a. messehagler til Haderslev Domkirke efter tegning af Margrethe d. 2.

Blandt Vibeke Lindhardts værker er også tekstiler i Virklund Kirke, Sundby Kirke og Trinitatis Kirke, men har også lavet mere eksperimenterede kunst med elementer af papir og broderi. Hun har udstillet mange gange både i Danmark og i udlandet.

Vibeke Lindhardt har desuden skrevet den flotte bog ”Se min kåbe – de danske bisbekåber som pragt, dragt og magt” 2013.

I samarbejde med Anne Hedeager Krag har Vibeke Lindhardt skrevet og udgivet bogen ”Dronningens Kirketekstiler”. Vibeke Lindhardt var derfor førstevalget, da vi skulle finde en afløser efter modtagelsen af Anne Hedeager Krags sygemelding.

Glæd dig til foredraget tirsdag den 16. november 2021 kl. 19 i Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4300 Holbæk. Der er gratis adgang.

Ib Henriksen