Dato Mandag d. 28. juni 2021, Kl. 09:00 til kl. 15:00
Sted Skt. Nikolai Kirke, Kirkestræde 2A, 4300 Holbæk
Sommerkirke for børn i Skt. Nikolai

På tidsrejse med sommerkirken. Igen i år holder vi coronavenlig sommerkirke i Skt. Nikolai Kirke den første uge af skolernes sommerferie. Her er der god plads både ude og inde, så børnene kan fordeles. I år skal vi sammen med børn fra 1.-7. klasse på en tidsrejse tilbage til oldtiden og ud i fremtiden, hvor vi skal finde ud af, hvad kirken mon var for en størrelse dengang, og hvordan den mon bliver engang. Vi skal både danse, synge og være kreative, ligesom vi plejer, og forhåbentlig kan vi slutte af med en afslutning for forældrene.

Hvis man har lyst til at være med, skal man tilmelde sig hos Al Bøwig Larsen fra Skt. Nikolai Kirke på all@km.dkDet foregår fra mandag den 28. juni til torsdag den 1. juli kl. 9.00-15.00.