Dato Søndag d. 29. august 2021, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Sted Tveje Merløse Kirke, Tveje-Merløse 22, 4300 Holbæk
Kim Sørensen
Høstgudstjeneste udendørs med dåb

Gudstjenesten rykker udendørs under det store træ, hvis vejret er med os. Kim prædiker, koret synger, og Hanne spiller. Vi skal døbe et lille barn, og vi skal selvfølgelig også synge de dejlige høstsalmer.

Efter gudstjenesten er der frokost i haven på de ternede duge. Vores frivillige team laver de lækreste madpakker, som kan bestilles på kirkekontoret tlf. 59 43 24 53 frem til den 26. august. En madkurv koster kr. 50,-

Under frokosten er der musikalsk underholdning ved Mikkel Vale (præst på Tuse Næs) og Anders Tangaa (præst i Grevinge). Begge er en del af mandekvartetten Prins Gustav Ensemblet, som vi tidligere har haft glæden af ved en munter koncert i Tveje Merløse Kirke. Denne eftermiddag vil de underholde med dejlige svenske viser.