Dato Torsdag d. 3. juni 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
FLYTTES Sangforedrag med Jørgen Carlsen

Mød Jørgen Carlsen og syng med fra højskolesangbogen torsdag den 3. juni kl.19.00 i Kirkeladen.

Tredje gang er lykkens gang! Vi har nu to gange måtte udskyde foredraget med Jørgen Carlsen, men nu prøver vi igen.

Jørgen Carlsen er mag.art. i idéhistorie fra Aarhus Universitet, derefter ansat samme sted samt på Danmarks Lærerhøjskole. Han blev i 1986 forstander på Testrup Højskole syd for Aarhus, som han siden har gjort landskendt med blandt andet en skrivelinje, der leverer halvdelen af Forfatterskolens elever.

Jørgen Carlsen har været medlem af Det Etiske Råd fra 2011-2016, medlem af Kristeligt Dagblads repræsentantskab og fast klummeskribent i avisen. Han har skrevet en række bøger og bidraget til mange udgivelser om idéhistoriske og filosofiske emner. Jørgen Carlsen forsøger at skræve over både det akademiske og det folkelige.

”Digte, der virker – om højskolesang” Jørgen Carlsen er medredaktør af den nye højskolesangbog. Denne aften vil han guide forsamlingen ind i højskolesangenes univers af forundring og livsnærvær. Samtidig vil han kaste lys over højskolesangens betydning: Hvorfor er det vigtigt at synge – og hvad er en god højskolesang?

Der er gratis adgang men husk tilmelding.