Tirsdag d. 23. marts 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:15

Menighedskoret starter forårssæsonen tirsdag d. 2. februar 2021

Da vi ikke kan mødes i Kirkeladen som vi plejer, vil undervisningen foregå online indtil videre. Hver tirsdag kl. 16.30 sætter jeg mig ved flyglet i Kirkeladen, og sørger for at vi kan synge sammen hver for sig. Alle medlemmer i Menighedskoret får en mail tilsendt med noder så man kan sidde derhjemme og følge med. Du kan også “bare” lukke op for skærmen og synge med på det du kan høre.... er du interesseret i at få tilsendt noder så skriv til mig og meld dig ind i Menighedskoret. Det er ganske gratis at være med, det kræver blot at du har lyst til at synge!

Tryk på linket herunder hver tirsdag kl 16.30 -17.15 og nyd en hyggelig sangtime.

Mange hilsner Hanne Nebeling

Tveje Merløse Kirke | Facebook

Info om menighedskoret:

Menighedskoret er et kor for voksne, der kan lide at synge og lide at synge sammen. De øver normalt hver tirsdag i Kirkeladen fra kl. 16.30-18.

Koret synger et blandet repertoire af salmer, sange og viser, og deltager ind imellem ved arrangementer i kirken.

Hvis du har lyst til at synge med, kan du tilmelde dig hos organist Hanne Nebeling på hannenebeling@gmail.com eller tlf. 22 90 72 02.

Menighedskor online via facebook