Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 24. december 2020, Kl. 12:00 til kl. 13:00
Sted Sportsbyen, Sports Allé 1, 4300 Holbæk
Kim Sørensen og Steen Nielsen
AFLYST - Julegudstjeneste i sportsbyen UDEN tilmelding

Der kommer som regel 5–600 mennesker i kirke juleaftensdag i Tveje Merløse Kirke. Og det er den festligste dag af alle, hvor der sidder mennesker helt oppe på tæppet foran alteret. Men når vi nu kun må være 24 i kirken, så bliver det svært. Så skal vi holde omkring 20 gudstjenester, og det ville tage frygtelig lang tid. Og det vil heller ikke blive særlig hyggeligt kun at være 24 til julegudstjeneste. Så vi har prøvet at tænke større. Meget større. Vi holder julegudstjeneste den 24/12 kl. 12.00 i Sportsbyen. Vi skal sidde i den store hal i behørig corona-afstand. Og vi kan være helt op til 500, så vi holder kun en gudstjeneste. Alle kirkens præster medvirker og man behøver ikke at tilmelde sig på forhånd.