Torsdag d. 4. marts 2021, kl. 19:00

Oplev et foredrag, hvor Naser Khader rejser i de fodspor, som Jesus og Paulus trådte for cirka 2.000 år siden. Naser ser nærmere på de konkrete begivenheder, der lagde grundstenene til kristendommen og på de kristne skikke, normer og værdier. Naser Khader fortæller, hvordan fortidens begivenheder og mødet med kristendommen har påvirket ham selv og den måde, som vi lever på i dag. Siden Naser Khader tog en masteruddannelse i teologi, har han haft interesse for Biblens historier.

Med dette foredrag får vi: - En fortælling om en personlig rejse med historier fra Biblen. - Indsigt i kristendommens oprindelse, og hvad der har ligget til grund for de kristne værdier. - En humoristisk og indsigtsfuld foredragsholder.

Foredraget relaterer sig til Naser Khaders bog: ”Sådan blev vi kristne – en rejse i Jesus´og Paulus´fodspor”.

Tilmeld dig her: Foredrag med Naser Khader

Foredrag med Naser Khader