Torsdag d. 11. juni 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00

Elena Koukhar har diplomeksamen som pianist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2004, hvor hun havde professor José Ribera og docent Amalie Malling som lærere. Her medvirkede hun i adskillige officielle koncerter, både som solist og kammermusiker, bl.a. i Odd Fellow Palæet, Tivolis Koncertsal og Radiohuset. I 2015 tog Elena kandidateksamen i kirkemusik (orgel) ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos docent Hans Ole Thers og professor Bine Bryndorf. Elena Koukhar har givet solokoncerter i Danmark, Frankrig, Rusland, Israel, Tjekkiet og Schweiz og er for tiden ansat som organist ved Dråby/Gerlev kirker i Jægerspris.

Til koncerten spiller Elena fransk musik: M.Dupré Præludium og fuga i g mol op.7, L.Vierne 1. orgelsymfoni op.14 og minimalistisk musik af Arvo Pärt annum per annum, meget stemningsfuld og smuk musik.

Kom og nyd kirkerummet og dejlig musik i den lyse sommeraften. Der er gratis adgang til koncerten. Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig via dette link: https://forms.churchdesk.com/f...

Sted Tveje Merløse Kirke, Tveje-Merløse 22, 4300 Holbæk