• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 9. januar 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00

I caféen får vi i denne måned besøg af Søren Benthin.

”Dette er historien om at kæmpe sig tilbage til livet. Historien om op- og nedture, på godt og ondt. Det er historien om at miste lysten til livet – og få den igen. Det er historien om gode venner, og det berømte spark i bagdelen. Det er historien om miraklet ingen havde forventet.

I september 2008 var Søren med i en helikopter, som skulle filme en hjemmeværnsøvelse på Kirke Saaby Stadion. Uheldigvis styrtede helikopterne ned! 75 meters frit fald! Mere end 2 x Rundetårn. Søren overlevede mod alle odds. Men det var en udsigt til et liv med svært handicap. Søren, sundhedsvæsen og skæbnen ville det anderledes. Kom og hør den helt utrolige historie om Sørens kamp tilbage til livet.

Søren fortæller, ærligt og humoristisk om den seje kamp han har kæmpet. Det er foredrag uden filter. Helt uden filter – bare spørg løs.”

Marianne Olsen
Kirkeladen Stor Sal, Gl.Ringstedvej 65, 4300 Holbæk, Danmark