Torsdag d. 24. september 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Regitze Glenthøj – vokal, Mads Hansen – saxofon, Mads Granum – piano, Thomas Ovesen – kontrabas, Ricco Victor - trommer og percussion.

Mads Granums fjerde og seneste album er udgivet i november 2017. Albummet blev lanceret på Mads Granums Facebook-side og Youtube-kanal med ti musikvideoer over ti søndage. I den første af de ti musikvideoer hører vi Johannes Møllehaves fantastiske salme “Vi trækker streger”, og Møllehave indleder selv med at fortælle om salmen i et interview. 1. december 2017 udgav Mads Granum nodehæftet RYTMISK KIRKEMUSIK i Danmark og Norge med 10 nye salmer, 6 korsatser og 8 orgelpræludier.

Mads Granum kvintetten vil denne aften spille udpluk af den efterhånden store produktion af nye salmer og kirkemusik.

Billetter reserveres på forhånd via dette link: Mads Granum Kvintet koncert. Hvis der ikke er flere tilgængelige billetter, kan man kontakte kirkekontoret og blive sat på venteliste. På selve koncertdagen åbnes dørene kl. 19.00. Der er u-nummererede pladser. Kl. 19.20 udløber reservationen, og evt. ledige pladser gives væk. Der er gratis adgang.

Mads Granum kvintet
Sted Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4500 Holbæk