• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 27. marts 2020, Kl. 17:00 til kl. 19:00

Den sidste fredag i de fleste af årets måneder holder vi familiekirke for børn og voksne i alle aldre i Kirkeladen. Kom og oplev en gudstjeneste i børnehøjde med efterfølgende dejlig aftensmad og masser af kreative udfoldelsesmuligheder. Det er fra kl. 17-19. Hver gang har aftenen et nyt tema. Tilmelding er ikke nødvendig.

FORÅRETS DATOER OG TEMAER:

31. januar: OG DER BLEV LYS! Gud skabte lys i mørket og vi skal også skabe sjove ting.

(23. februar—Fastelavnsgudstjeneste i kirken kl. 13 derfor ingen familiekirke i februar)

27. marts: VENNEGUDSTJENESTE Gode venner er vigtige at have. Vi laver selv ting med og for vores venner.

24. april: GIV EN HÅND! Det er vigtigt at hjælpe dem der har brug for det.

29. maj: ROCK I LADEN Vi holder sommerafslutning med børnekoncert og kirkedisco! Vi tænder op i grillen. Og serverer dejlig mad.

Sted Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4300 Holbæk