Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Samtalesalon med Bent Meir Sørensen om "Skærmens magi" i Tølløse præstegårdssal

NOV
16

Samtalesalon med Bent Meir Sørensen om "Skærmens magi" i Tølløse præstegårdssal


Dato Torsdag d. 16. november 2023, kl. 19:00
Sted Ud ad huset, Tveje-Merløse 12, 4300 Holbæk
Medvirkende
Samtalesalon med Bent Meir Sørensen
Pris
gratis
Samtalesalon med Bent Meir Sørensen om "Skærmens magi" i Tølløse præstegårdssal

Samtalesaloner

Sankt Nikolai kirke, Tveje Merløse kirke og Tølløse kirke har fornøjelsen af at indbyde til en række samtalesaloner på tværs af sognegrænserne.

Ved alle samtalesalonerne medvirker præsterne fra de tre kirker og alle er velkomne til at deltage - også, ja især, når salonerne afholdes i et af de andre sogne end dér, hvor man normalt kommer.

Emnemæssigt kommer samtalesalonerne til at dreje sig om aktuelle samfunds-, tros- og eksistensspørgsmål. Alle samtalesaloner har en varighed på to timer fra kl. 19.00 til kl. 21.00. Vi begynder med en times oplæg fra en spændende oplægsholder og derefter er ordet frit til en samtale om hvad vi har hørt.  Der kræves ingen forudsætninger for at deltage andet end interesse for at samtale og lyst til at indgå i nye fællesskaber.  Deltagelse er gratis. Der kan købes drikkevarer undervejs.

16.11 kl. 19.00 -21.00 i Tølløse præstegårdssal

Oplægsholder er Professor i ledelse og filosofi, klummeskribent og kommentator, Bent Meir Sørensen der bl.a. ud fra hans bog ” Skærmens Magi” vil tale over emnet digitalisering og digitaliseringens konsekvenser for dannelse, samtale og demokrati.