Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Samtalesalon med Jens Christian Grøndahl om "Min svage tro"

OKT
25

Samtalesalon med Jens Christian Grøndahl om "Min svage tro"


Dato Onsdag d. 25. oktober 2023, kl. 19:00
Sted Kirkeladen, Gl.Ringstedvej 65, 4300 Holbæk
Medvirkende
samtalesalon med Jens Christian Grøndahl
Pris
gratis
Samtalesalon med Jens Christian Grøndahl om "Min svage tro"

Samtalesaloner

Sankt Nikolai kirke, Tveje Merløse kirke og Tølløse kirke har fornøjelsen af at indbyde til en række samtalesaloner på tværs af sognegrænserne.

Ved alle samtalesalonerne medvirker præsterne fra de tre kirker og alle er velkomne til at deltage - også, ja især, når salonerne afholdes i et af de andre sogne end dér, hvor man normalt kommer.

Emnemæssigt kommer samtalesalonerne til at dreje sig om aktuelle samfunds-, tros- og eksistensspørgsmål. Alle samtalesaloner har en varighed på to timer fra kl. 19.00 til kl. 21.00. Vi begynder men en times oplæg fra en spændende oplægsholder og derefter er ordet frit til en samtale om hvad vi har hørt.  Der kræves ingen forudsætninger for at deltage andet end interesse for at samtale og lyst til at indgå i nye fællesskaber.  Deltagelse er gratis. Der kan købes drikkevarer undervejs.

26.10 kl. 19.00 – 21.00 i Kirkeladen

Oplægsholder er forfatter Jens Christian Grøndahls der ud fra hans seneste bog vil tale over emnet ”Min svage tro” og forfatterens rejse der viser hvilket indtryk kristendommen gør når man kommer til den udefra og som til sidst leder ham til kristendommen.

16.11 kl. 19.00 -21.00 i Tølløse præstegårdssal

Oplægsholder er Professor i ledelse og filosofi, klummeskribent og kommentator, Bent Meir Sørensen der bl.a. ud fra hans bog ” Skærmens Magi” vil tale over emnet digitalisering og digitaliseringens konsekvenser for dannelse, samtale og demokrati.