Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Samtalesalon med Marianne Stidsen om "Woke-bevægelsen" i Sankt Nikolai sognehus

SEP
20

Samtalesalon med Marianne Stidsen om "Woke-bevægelsen" i Sankt Nikolai sognehus


Dato Onsdag d. 20. september 2023, kl. 19:00
Sted Skt. Nikolai Kirke, Kirkestræde 2A, 4300 Holbæk
Medvirkende
samtalesalon med Marianne Stidsen
Pris
gratis
Samtalesalon med Marianne Stidsen om "Woke-bevægelsen" i Sankt Nikolai sognehus

Samtalesaloner

Sankt Nikolai kirke, Tveje Merløse kirke og Tølløse kirke har fornøjelsen af at indbyde til en række samtalesaloner på tværs af sognegrænserne.

Ved alle samtalesalonerne medvirker præsterne fra de tre kirker og alle er velkomne til at deltage - også, ja især, når salonerne afholdes i et af de andre sogne end dér hvor man normalt kommer.

Emnemæssigt kommer samtalesalonerne til at dreje sig om aktuelle samfunds-, tros- og eksistensspørgsmål. Alle samtalesaloner har en varighed på to timer fra kl. 19.00 til kl. 21.00. Vi begynder men en times oplæg fra en spændende oplægsholder og derefter er ordet frit til en samtale om hvad vi har hørt.  Der kræves ingen forudsætninger for at deltage andet end interesse for at samtale og lyst til at indgå i nye fællesskaber.  Deltagelse er gratis. Der kan købes drikkevarer undervejs.

Der afholdes tre samtalesaloner før jul og tre efter jul.

De første tre samtalesoner finder sted:

”Woke som vildfaren idealitet”” den 20.09 kl. 19.00 i Sankt Nikolai sognehus

Lektor, dr. Phil litteraturhistoriker, debattør og forfatter Marianne Stidsen holder oplæg om Woke-bevægelsen.

Køn er kommet på dagsordenen. Særligt vores unge kan i dag bruge mange kræfter og tanker på at forholde sig til hvilket køn de er.

I debatten om kønsidentitet optræder tit ordet ”Woke”.  Men hvad betyder det? Marianne Stidsen forholder sig kritisk til Woke-bevægelsen. Kom og deltag i samtalen og bidrag med dit synspunkt.

26.10 kl. 19.00 – 21.00 i Kirkeladen

Oplægsholder er forfatter Jens Christian Grøndahls der ud fra hans seneste bog vil tale over emnet ”Min svage tro” og forfatterens rejse der viser hvilket indtryk kristendommen gør når man kommer til den udefra og som til sidst leder ham til kristendommen.

16.11 kl. 19.00 -21.00 i Tølløse præstegårdssal

Oplægsholder er Professor i ledelse og filosofi, klummeskribent og kommentator, Bent Meir Sørensen der bl.a. ud fra hans bog ” Skærmens Magi” vil tale over emnet digitalisering og digitaliseringens konsekvenser for dannelse, samtale og demokrati.