Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag med Lola Jensen

FEB
02

Foredrag med Lola Jensen


Dato Torsdag d. 2. februar 2023, kl. 19:00
Sted Kirkeladen, Gl.Ringstedvej 65, 4300 Holbæk
Foredrag med Lola Jensen

”Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids – job, familie, børn at få det til at hænge sammen”

Alle vil det bedste hver dag, men du kender godt situationen. Hverdagen bliver til en stressende trædemølle. Det findes både på arbejdet og hjemme i privaten. Der er visse ting, som bare skal gøres i hverdagen. Det sætter sit aftryk i omgivelserne, børnenes samarbejdsvilje falder og deres egen vilje stiger, og det hele forhindrer tilsammen, at det er muligt at være den bedste udgave af sig selv. De gode tanker kommer ikke til at stemme overens med handlingen.

Det er muligt at møde hverdagen med en mere positiv indstilling. Ved at beherske dette, kan der opnås en fornyet familie- og arbejdsglæde og trivsel. Således at "(næsten) hver dag" bliver til en god dag.

Vi har inviteret Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder i 39 år, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go´morgen DK gennem 12,5 år, for få kan som hende ramme de ømme punkter og samtidig give realistiske bud på, hvordan tingene kan ændres til det bedre og fremfor alt, så er aftenen proppet med humor, som efterlader de bedste energier til eventuel forandring dagen derpå.

· Øget stress i hverdagen – hvor kommer den fra, hvordan kan den håndteres/mindskes? · Tænk hvis det var muligt at være den bedste udgave af dig selv hver dag · Tænk at møde det bedste i omgivelserne hver dag og det samme skete den anden vej · Tænk hvis man oftere blev forstået end misforstået

· Tænk hvis hverdagens mål og ønsker stemte overens med handlingerne · Tænk hvis det kunne lykkes med større sammenhæng mellem job, familie og børn · Overblik, øget overskud og større familie- og arbejdsglæde · Morgenstund, afgang til job, skole, daginst., tiden efter fyraften fra måltid til sengetid… · Parforholdets positive (u)muligheder trods alt… · Frihed til at vælge daglige gøremål til eller fra? · Skab en brokkefri zone

Lola møder i sin hverdag en masse spændende mennesker. Bekendtskaber der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed.

Tilmelding via dette link: Tilmelding til foredrag med Lola Jensen den 2. februar