Dato Fredag d. 28. oktober 2022, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Anita Kring
Familiekirke

Den sidste fredag i de fleste måneder holder vi familiekirke i Kirkeladen fra kl. 17-19. Vi starter med en kort, sjov, børnevenlig gudstjeneste efterfulgt af dejlig aftensmad og slutter af med at boltre os i kreative aktiviteter og spændende materialer.

Det er gratis at være med, men af hensyn til madlavningen og indkøb af materialer, er det rart for os med tilmeldinger - skulle det smutte med tilmeldingen, er du alligevel velkommen - vi laver altid ekstra :-)

Hver gang har aftenen et nyt tema.

Efterårets datoer og temaer er:
30. september: Tak for mad :-) - Det er høsttid og i dag skal det handle om mad, og om at huske at sige tak for maden. Vi spiser sammen som sædvanligt, og laver selv noget lækkert til dessert. Tilmelding her: Tilmelding til Familiekirke 30. september - Tak for mad :-) (Høstgudstjeneste)

28. oktober: Uhyggelig Halloween! - Så er det blevet græskartid igen. Vi skal lave fine lygter og uhyggeligt Halloweenpynt. Og hvis man tør, kan man gå ud i mørket, hvor der måske sker noget uhyggeligt! Tilmelding her: Tilmelding til Familiekirke 28. oktober - (U)hyggelig halloween!

25. november: Hyggelig start på julen <3 - På søndag er det 1. søndag i advent. Julen nærmer sig, og i adventstiden venter vi og gør os klar. Vi skal lave fine juleting og lege med masser af gran. Tilmelding her: Tilmelding til Familiekirke 25. november - Hyggelig start på julen <3 (Adventsgudstjeneste)

Kom og vær med - og husk at tage hele familien med (og sig det også gerne til din nabo;-))