Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Mandag d. 16. maj 2022, kl. 19:30
KONGEDUO
gratis - husk tilmelding

Kære koncertgænger

Desværre er en af sangerne fra "De 3 Kgl. sopraner" blevet langtidssygemeldt. Vi har derfor ændret koncerten til KONGEDUO. Hvis du stadig har lyst til at møde to operasangere ved en festlig koncert mandag d 16/5-2022 kl. 19.30 i Kirkeladen, Tveje Merløse skal du blot møde op- din(e) billet(ter) bliver overført til denne koncert.

Kongeduoen som består af sopranen Charlotte Meldgaard og tenoren Lars Bo Ravnbak samt pianist Lise Hanskov som laver et udadvendt program med udgangspunkt i den gode melodi. Med kendte toner fra opera-, operette- og musicalmusikkens verden, kæder vi musikken sammen i en dialog med publikum, hvor der også er risiko for sceniske intriger undervejs! Vores optræden er bundet sammen i et (efter sigende) charmerende og energifyldt program med sangglæden i højsæde.

Velmødt til koncerten.

Hanne Nebeling