Dato Torsdag d. 20. januar 2022, kl. 14:00
Café

Den 2. torsdag i hver måned kl. 14.00-16.00 har torsdagscaféen med de rødternede duge åbent i Kirkeladen. Her er alle velkomne til kaffe og kage, højskolesang og spændende foredrag.

Her er lidt om forårets første café: 50 års regentjubilæum! Den 14. januar 2022 kan Dronning Margrethe fejre, at hun er den næstlængst siddende monark i den danske kongerække.

Det vil vi nu fejre i vores eftermiddagscafé torsdag den 20. januar, med dertil designet lagkage og et lille glas, da vi på grund af Covid-19 måtte aflyse hendes 80 års fødselsdag og det påtænkte arrangement. Endvidere vil jeg på Kirkeladens storskærm fremføre en lidt blandet billedfortælling om kongeligt besøg i Holbæk i 2007, Amalienborg før og nu, og om dronningens farveglæde og kreative evner, samt om mit samarbejde med hende ved boligindretningen af Chr. VII’s Palæ, der skulle stå klar til at huse kongelige gæster ved hendes 25 års jubilæum den 14. januar 1997.

Vi ses – Torben Olsen (frivillig foredragsholder)