Dato Mandag d. 13. december 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:00
KirkeMOVES

Poprytmer og fede MOVES kombineret med sjove lege og glade børn. Det er noget af det, du får, hvis du kommer og er med til kirkeMOVES om mandagen i Kirkeladen. De to instruktører Isabella og Emilie har selv gået til dans i mange år, og laver shows med både koreografi og rekvisitter. Derudover finder de på sjove små lege, skattejagter eller andet til at krydre undervisningen med. Sidste sæson nåede børnene slet ikke at vise deres danse for forældrene grundet coronarestriktionerne, men det bliver forhåbentligt anderledes i denne sæson.

Vi har fra efteråret to aldersopdelte hold:

Børn fra 1.-2. klasse: mandag kl. 16.00-17.00
Børn fra 3.-5. klasse: mandag kl. 17.00-18.00
Har du lyst til at være med, kan du tilmelde dig her KirkeMOVES - tilmeldingsblanket