Udgivet af Dorte Hovmand, man d. 22. mar 2021, kl. 14:00

PRESSEMEDDELELSE

Mette Brunshuus tiltræder 1. april en stilling som sognepræst ved Tveje Merløse Kirke.

Stillingen blev ledig, da Lisbeth Thomsen i slutningen af sidste år valgte at flytte til et embede i Jylland.

Mette Brunshuus har i de seneste år været tilknyttet Holbæk Provstis kateketiske enhed, samtidig med, at hun har vikarieret i både Tveje Merløse og Jyderup sogne.

Tidligere har Mette Brunshuus været sognepræst i Skibby Kirke i Hornsherred og i Skt. Jørgens Kirke i Næstved.

”De sidste halvandet år har vi haft glæden af, at Mette Brunshuus har været tilknyttet Tveje Merløse Kirke som vikar. Hun er et sprudlende kreativt menneske med et varmt hjerte, og vi glæder os til at få et fast samarbejde med hende i forhåbentlig mange år fremover”, udtaler menighedsrådsformand Bent Løvschal.

Menighedsrådet er gået i gang med at klargøre præsteboligen i Tveje Merløse, så Mette Brunshuus snarest kan flytte ind med sin familie.

Mette Brunshuus bor allerede i Holbæk med sin mand og deres mindste børn.

”Jeg er så heldig, at jeg allerede kender Tveje Merløse sogn temmelig godt, så jeg ved jo hvad jeg går ind til” siger Mette med et smil og fortsætter ”Jeg glæder mig usigeligt meget til, at vi kommer ud af alle de her restriktioner og igen kan lave kirke som ” i gamle dage”. Vi er jo vant til at have fuld kirke, og mange kirkelige arrangementer i løbet af en almindelig uge. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle være en fast del af det super velfungerende fællesskab i Tveje Merløse Kirke og være med til at sætte mit præg på både aktiviteter og gudstjenesteliv”.

Kategorier Nyheder